AAL Forum vindt plaats in Brainport Regio Eindhoven

Van 24 tot en met 27 september 2012 vindt in het Evoluon in Eindhoven het AAL Forum 2012 plaats. Daarnaast worden op 24 en 27 september flankerende activiteiten georganiseerd zoals site visits en een young researchers workshop.

In Noord-Brabant neemt de introductie van ICT/technologie voor ouderen de laatste jaren een grote vlucht. Onder andere gestimuleerd door het programma ‘Slimme zorg’ van de provincie Noord-Brabant, de expertise van de stichting Smart Homes en de innovatieve ontwikkelingen in de Brainport regio. Een uitmuntende locatie dus voor het AAL Forum 2012.

Het jaarlijkse AAL Forum is een inspirerende ontmoetingsplek van de groeiende AAL community in Europa. Bedrijven, wetenschappers, eindgebruikers, zorgorganisaties, ICT-ers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden bekijken de AAL oplossingen die binnenkort op de markt verwacht worden, bespreken relevante thema’s, wisselen ervaringen uit, lossen samen knelpunten op en leggen waardevolle contacten voor verdere ontwikkeling.  Meer informatie:

www.aalforum.eu